[Tajfutas] Nem lesz kategória összevonás a Bp. Hosszútávún.

Nagy Lajos nagyluji43 at vipmail.hu
2011. Már. 11., P, 09:04:41 CET


Ámbár lehetne magassághoz is igazitani!
lujibácsi

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Hites Viktor <tajfutas at freemail.hu>Címzett: Vida Istvan  <vipisti at vipmail.hu>, Vida Istvan  <vipisti at vipmail.hu>, miklos mets   <miklos.mets at gmail .com>, Hegedüs András  <ahegedu1 at enternet.hu>, <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2011. március 11. 9:1Tárgy : Re: [Tajfutas] Nem lesz kategória összevonás a Bp. Hosszútávún.

     Azért ha lehet ne veressük magunkat össze egymással, csak hogy legyen néző és szponzor a tájfutó versenyeken isJ. Inkább hozzunk létre sportág specifikus szabályozókat, szokásokat, amik jól működtetik a sportágat. Nem javaslom a súlybeli kategóriák felé való elmozdulást sem, bár már ilyen irányú felvetés is hangzott el itt a listánJ.   Üdv. Viktor       From: tajfutas-bounces at lazarus.elte .hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Vida Istvan
 Sent: Thursday, March 10, 2011 9:21 AM
 To: miklos mets ; Hegedüs András ; tajfutas at lazarus.elte.hu
 Subject: Re: [Tajfutas]Nem lesz kategória összevonás a Bp. Hosszútávún.    Egy ölölvívó versenyen , ez a mutató lényegesen rosszabb! DE OTT NEM A NEVEZÉSI DÍJ, hanem a szponzorok állják a költségeket!! ViPi -- Eredeti üzenet --  Feladó: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>   Címzett: Hegedüs András <ahegedu1 at enternet.hu>, Hegedüs András <ahegedu1 at enternet.hu>, <tajfutas at lazarus.elte.hu>   Elküldve: 2011. március 9. 15:15   Tárgy : Re: [Tajfutas] Nem lesz kategória összevonás a Bp. Hosszútávún .     Pl a Bp hosszútávú 152 nevező 20 kategória, 60 helyezés, azaz több mint minden harmadik induló díjatott, mert két és feledik indulók nivsennek :-). Egy érem szalaggal kb 600 Ft/db összesen az 36000Ft minden 800Ft-os nevezési díjból 236 Ft éremre jut/na. 
 MM  2011/3/9 Hegedüs András <ahegedu1 at enternet.hu>     Sziasztok,   szerény kis versenyünkkel egy izgalmas vita közepébe csöppentünk.   Így elsősorban tájékoztatni szeretném a szombati verseny résztvevőit, hogy nem lesz kategória összevonás.   Másodsorban – a vitához is adalékot szolgáltatva – indokolom döntésünket.   Az ENTRY-ben láthatjátok, hogy vannak 5 fő alatti kategóriák, elsősorban szenior nőknél. Többeket megkerestünk az érintettek közül, és mind azt mondták, hogy nem (nagyon) érdekli őket a rangsorpont, a választott kategóriában (és pályán) akarnak futni. Ebben nyílván az is közrejátszott, hogy eleve 10 évenként írtuk ki a kategóriákat (35, 45, stb) és a hosszútávú jelleg miatt nagyobbak a különbségek a szomszédos pályák között, mint normáltávú versenyen.   Ahogy korábbi leveleimből is láthattátok, mi is gondolkodtunk a kategória összevonásokon, és nehezen jutottunk döntésre. Tehát valóban jó lenne valami útmutató, ajánlás a rendezőknek és továbbképzés a versenybíróknak.   András.     
 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas       _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas     _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110311/309b9247/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról