[Tajfutas] (nincs tárgy)

Nagy Lajos nagyluji43 at vipmail.hu
2011. Aug. 28., V, 21:13:46 CEST


Nyugodj meg!!!megtartottam az önvizsgálatot.Ha jól emlékszem BOCSÁNATOT KÉRTEM tőletek.A cuccom le volt rakva  akárhol a célban,amit az eredményhirdetés után nem találtam!!!!Nem ártana ha TE is önvizsgálatot tartanál.Nagyképü és fölényes vagy!!!!

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Paskuj Matyas <paskuj at maccabi.hu>Címzett: nagyluji43 at vipmail.hu, tajfutas at lazarus.elte.huElküldve: 2011. augusztus 28. 18:48Tárgy : RE: [Tajfutas] (nincs tárgy)

Kedves Lajos!
 
 Ami elhagyott ruhát találtunk a cél területén, azt mind összeszedtük minden nap, de szerencsére ez nagyon kevés volt és beazonosítható. Mindenki részére már vissza is juttattuk ezeket a dolgokat. 
 A Te cuccodat sajnos nem találtuk meg, így ezt nem is tudom számodra visszaszolgáltani, amit nagy valószínűséggel nem is a versenyen hagytál el, hanem máshol. Lehet, hogy egy kicsit el kellene gondolkodnod a verseny ideje alatt tanúsított viselkedésedért (aki sokszor nem józan, nem emlékezhet arra, hol hagyta el a cuccait, talán nem másokon kellene ezt számonkérned...). A harmadik napi befutód utáni műsort, amit rendeztél, nem kívánom minősíteni. 
 Megdöbbentő volt számomra és több rendező kollega számára is, akik még nem ismertek, hogy egy kiskorú gyermekkel érkeztél a versenyre és milyen példát mutattál számára, de másoknak is. 
 Szerintem egy kis önvizsgálatot sem ártana tartanod és nem másokban keresni a hibát.
 
 Sportbaráti üdvözlettel:
 
 Paskuj Mátyás
 
 
 
 
 ----- Original Message -----
 From: Nagy Lajos [mailto:nagyluji43 at vipmail.hu]
 To: tajfutas at lazarus.elte.hu
 Sent: Sat, 27 Aug 2011 20:27:09 +0200
 Subject: [Tajfutas] (nincs tárgy)
 
  Miután kétszer is irtam,az elveszett szerelésem miatt Paskuj úrnak,amire egyszer sem kaptam választ.Annyit azért meg érdemeltem volna, hogy egy igennel vagy nemmel válaszoljon.Minden bizonnyal a célban maradt a cuccom.De már le mondtam róla.Ezt a levelet nem írtam volna meg,ha közel egy hete kapok választ.
 lujipapa
 
 ____________________
 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110828/1c301857/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról