[Tajfutas] MTBO Középtávú OB invitáló tájfutóknak

Kelemen János kelemen.janos111 at t-online.hu
2011. Aug. 24., Sze, 11:48:15 CEST


Ok,
Akkor azzal folytatom a felészülésemet, hogy elolvasom a versenyszabályzatot és beszerzek gatyamadzagot.
Janó
 ----- Original Message ----- 
 From: Jankó Tamás 
 To: 'Kelemen János' ; 'LISTA' 
 Sent: Wednesday, August 24, 2011 11:40 AM
 Subject: RE: [Tajfutas]MTBO Középtávú OB invitáló tájfutóknak


 Szia! Egy gatyamadzag az SI kerékpárhoz rögzítéséhez: én itt konzervatív leszek és az ujjamon fogom viselni ezt az eszközt. Vagy így nem praktikus?

 Nem szabályos! A dugókát a bringához kötelező rögzíteni. Nehogy letedd a bringát, és futva teljesítsed a távot J Tamás -----Original Message-----
 From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Kelemen János
 Sent: Wednesday, August 24, 2011 11:34 AM
 To: LISTA
 Subject: Re: [Tajfutas]MTBO Középtávú OB invitáló tájfutóknak Sziasztok,

 Brigi eredményét látva és ezúton is gratulálva a VB helyezéséhez (Lásd. link: http://www.mtbo2011.org/public/results/r240811_003045.pdf), elkezdtem a felkészülésemet a MTBO KOB-ra. Mi kell hozzá:

 Egy kerékpár: -elővettem a garázs mélyéből a bringámat, elvittem a szervizbe. Elvileg du. 5-re készen lesz.

 Egy bukósisak: -elkértem Detti lányom tökfödőjét, mert neki úgy is nagy.

 Egy gatyamadzag az SI kerékpárhoz rögzítéséhez: én itt konzervatív leszek és az ujjamon fogom viselni ezt az eszközt. Vagy így nem praktikus?

 Nevezés aug. 30-ig. Erről még nem késtem le.

 Egy térképtartó: Ezúton megkérném Csontit a Szövetségben, hogy a ROB-ra Vácra juttasson el egy ilyen Anna style eszközt és Detti lányom elhozza nekem. Fizetési mód megegyezés szerint.

 Egy kis icipici bátorság: -botorság már megvan, de a bátorság is meglesz.

 Pannon MTBO előtte, ezt még átgondolom. A többit Puffy biztosítja. Reszkessetek egerek,

 Janó  ----- Original Message ----- 

  From: Vajda Zsolt Tamas 

  To: LISTA 

  Sent: Tuesday, August 23, 2011 1:26 PM

  Subject: [Tajfutas] MTBO Középtávú OB invitáló tájfutóknak  Kedves tájfutók!  Az alábbi szösszenetet azért hoztam össze, hogy esetlegesen kedvet kapjatok kerékpározni szeptember 10-11.-én Balatonalmádiban a Pannon MTBO-n és vasárnap a Középtávú Tájkerékpár OB-n. Kérlek ne egyből a szemétbe dobjátok a levelem, hanem inkább olvassátok el, hátha kedvet kaptok a tájbringa kipróbálásához, és rájöttök arra is, hogy mindenetek megvan ahhoz hogy elinduljatok rajta pedig nem is gondoltátok!

  Mi kell ahhoz hogy elindulj az idei MTBO KOB-on!

  .  Először is kell egy kerékpár. A célnak bármilyen, hangsúlyozom bármilyen kerékpár megfelel, amin van két egymástól függetlenül működő fék, van két kereke amit egy váz fog össze, a balesetveszély elkerülése végett van rajta nyereg, meg kormány, meg nem esik szét kis fizikai behatástól. (Szerintem ilyen eszközzel szinte mindenki rendelkezik!) 

  .  Másodszor: kell egy bukósisak, hogyha esetleg alacsonyan jönnek az ágak, a bukó hárítsa és ne te, ha meg esetlegesen elesel (na de miért is esnél el), akkor a bukó tompítson. (Bukót már 1000HUF-tól kapsz, de 6000-től már jót is, esetleg kérhetsz tőlünk bár nagyon korlátozottak a készleteink!) 

  .  Harmadszor: Kell valamiféle gatyagumi, madzag, síbérlettartó, amivel az SI-d a bringához rögzíted! 

  .  Negyedszer : nevezz be a versenyre augusztus 30.-án éjfélig a puffybike at vipmail.huemail címen (nev díj 2000huf/fő/ nap 17 év alatt illetve openban 1700HUF/FŐ/nap!) 

  .  Na ezek voltak a kötelezőek. 

  .  Ezeken kívül ajánlott egy térképtartó. Fabrikálhatsz te is, korlátozott számban kölcsönzünk, mi is, de Anna stylet tudsz venni kedvezményesen a szövetségtől (2000HUF), de ha nem akarsz ezzel sokat törődni, feltűzöl magadra biztos tűvel egy genotermet, azt ez is megoldja, na jó nem fog forogni meg nem lesz előtted a kormányon, de megteszi. (Különben is rossz nyelvek szerint a térképet csak a lányok forgatják!) 

  .  Kell egy icipici bátorság, kerékpározó tudás, kb annyi hogy a lakóhelyed melletti murvás, vagy föld úton végig tudj menni bringával. 

  .  Ráadásul ha még nem próbáltad ezt a sportot olyan szerencséd van, hogy előtte két csütörtökön is (szept 1 és 8.) CSTSZlesz Budapesten, illetve szeptember 10.-e szombaton a Pannon MTBO-nugyanazon a terepen ugyanazzal a céllal kipróbálhatod magad, hogy másnap az éles bevetés már nagyon jól menjen!   És mit adunk mi?

  .  Adunk neked egy remek versenyt (reméljük) Remek egyedülálló díjakkal ha nyersz! 

  .  Biztosítunk olcsón szállást a VK-ban, olcsó sörrel! 

  .  A szombat esti eredményhirdetés után, közben, alatt egy jó fajta bogrács-partit! 

  .  Adunk egy olyan VK-t amely az ország bármely pontjáról, autó nélkül is könnyen elérhető, hiszen a MÁV elviszi a bringád, és a vasút állomás 800m-re van a VK-tól! 

  .  Tetszik mindez, megvan hozzá minden? Akkor mi tart vissza nevezz és gyere el 2011 szeptember 10-11.-én Balatonalmádiba a Balaton partjára, ahol ha jó idő van strandolhatsz is, de legfőképp egy jót tájbringázhatsz egy olyan terepen amit garantáltan élvezni fogsz, hiszen a fele szőlőhegy a másik fele meg erdő. 

   Üdv: Puffy


----------------------------------------------------------------------------

  _______________________________________________
  Tajfutas mailing list
  Tajfutas at lazarus.elte.hu
  http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110824/6f0e1e61/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról