[Tajfutas] NOV 20., RR versenyzési lehetőség a Mátrában

Zentai József jozsef.zentai at gmail.com
2010. Okt. 28., Cs, 09:53:57 CEST


Sziasztok!

Az évközben elmaradt Salgó kupa 1. fordulót követően a napokban sikerült a versenyt kiíró SDSE szervezettel megbeszélni, hogy a minden vszínűség szerint a hasonló sorsra jutó Salgó kupa 2. forduló már ne maradjon el, lebonyolításra kerüljön.
  
A regionális rangsoroló verseny 2010. november 20-án szombaton délelőtt a Salgótarjáni Dornyay-HUFEZE-Pásztó közös rendezésében kerül lebonyolításra  Mátraszentimre-Falllóskút térségében.(Térkép M 1:10000 mindeninek, neve, ma még számomra is ismeretlen?!)
Tervezett: O idő: 11 óra (A  VK Budapestről, Salgótarjánból, Gyöngyösről induló VOLÁN járattal jól megközelíthető!)

Goldmann Robi jóvoltából hamarosan a kiírás is felkerül a honlapra.


Egyebek : A verseny F 21 B kategóriája az idei év első napján tragikus hirtelenséggel elhunyt  Szász Gábor HUFEZE, míg az F16 B a néhány évvel ezt megelőzően szintén tragikus balesetben elhunyt fiatalklubtársunk  Bódi Zoltán emlékének is adózva szeretnénk lebonyolítani.


FIGYELEM: Egyéb rendezéstechnikai okok miatt tisztelettel szeretnénk megkérni az egyesületek képviselőit, hogy ELŐZETESEN, kb indulói létszámot közölve jelezzék a grobi at nograd.net illetve a zentai at aktivi.hu címre a versenyen való indulási szándékukat.


köszönettel. Zentai József

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101028/9d8683af/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról