[Tajfutas] Az év tájékozódási versenyzői

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2010. Nov. 19., P, 08:34:20 CET


Szia Boxi! 
Miért sajnálod azt a heti 3-4-5 x 1órát, amit kemény megmérettetésre fordítunk, a napi 24 ből ??? :-))Gyere inkább többször te is és az ifjúsággal is összemérheted magad!  Ha mi nem mennénk, ki inná meg helyettünk a sört? Ha már párfős mezőnyről beszélsz, nézd meg a BORÓKA edzőversenyre nevezett "öregek" számát!! Nagyobb a létszám mint a sparin!!!
És tényleg mi a francnak a versenyengedéjünk? A rangosorokat mi is tudunk kategóriánként állítani, no meg még edzőversenyt is rendezni :-) söt: stb..................sokszo a térképet is ingyen adjuk-kapjuk! Még  K szám nélkül is tudunk futni!
No még másik szövetség is rendez  tájfutó versenyt ingyen, és üdítőt - kaját is !!
Hogy is állunk akkor?   Pisti
Ui: AKKOR HOLNAP-HOLNPUTÁN és szerdán a RAJTBAN és verseny után szenior-találkozó! /minősített edzőversenyek!!!/


-- Eredeti üzenet --
Feladó: Bozán György <bozan.gyorgy at gmail.com>Címzett: Zentai József <zentai at aktivi.hu>, Zentai József <zentai at aktivi.hu>, tájfutó lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2010. november 18. 15:9Tárgy : Re: [Tajfutas] Az év tájékozódási versenyzői

    Azért van számtalan lehetőség az öregifjak számára is:
 kik, ha nem ők lehetnének az Év edzői, az Év tájfutó térképészei, nem beszélve még számtalan rangos kitüntetésről.
 Nem kellene értekezni a sportágfejlesztésről, mert az olajozottan futna, ha a senior korosztály kiválóságai ez irányban
 tennének erőfeszítéseket ahelyett, hogy lábfájósan hétről hétre csak "versenyeznének" velük egyivású rozzant "sportolókkal"
 (edzés nélkül, begyógyszerezve) pár fős mezőnyökre daraboltan.
 Természetesen Tisztelet a Kivételeknek!
 Boxi
 
 2010-11-18 13:52 keltezéssel, Zentai József írta:             Sziasztok!       Olvasom a minap az MTFSZ honlapon a novemberi elnökségi ülésen elhangzottak    Ebben szerepel, hogy az Edzőbizottság felterjesztése alapján, kik lettek az év tájékozódási versenyzői 2010- ben.        (Tájfutásban: utánpótlás, felnőtt...............és nincs tovább)    Szerintem, így ezen döntés, igencsak kurtára sikeredett.       Vajon miért veszi itt is semmibe az illetékes ÍTÉSZI gárda a SZENIOR korosztályt.!   Talán nincs olyan szenior korú magyar tájfutó, aki érdemes lenne ezt a címet viselnie?  Van!  Csak egy kis odafigyelés kellett volna.!           Hát, ez jut nekünk, öregifjaknak.....        Azért javaslom sokaknak a Sculo által néhány perce a listára írott levelét tekintsék már meg.!   Ebből a statisztikai kigyűjtésből is kiderül: a szenior és felnőtt korosztály közötti  "különbség" az előbbi javára.       Véleményem szerint kár, hogy semmibe vették azon korosztály képviselőit, akik ha csak a létszámukat is tekintjük bizony   a legnagyobb mértékben járulnak a hozzá a sportág működéséhez, üzemeltetéshez. ( Itt már sokan nem a minősítésért versenyeznek, még is kiváltják a versenyengedélyt)       Most akkor tényleg, mi értelme van, lesz, 2011-ben kiváltani a szenioroknak a versenyengedélyt, ha ilyen ici-pici, talán csak erkölcsi elismerésből is kimaradunk!       Tisztelettel: az a Zentai (Popey) József, akinek a bokáját a szenior tájfutók megyei sajtós anyagai (elismertetése) miatt már többször összeütötték.                                                                _______________________________________________ Tajfutas mailing list Tajfutas at lazarus.elte.hu http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas     
   _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101119/c1a728e5/attachment-0001.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról