[Tajfutas] Legyél törzstámogató! -Tájoló 2011. évi előfizetése

Schell Antal tajolo1 at t-online.hu
2010. Nov. 3., Sze, 18:18:34 CET


Legyél Törzstámogató!

 Az idén ismét meghirdeti a Budapesti Tájfutók Szövetsége a törzstámogató rendszert. Ez a támogatói forma bevált, az elmúlt évben is sokan támogatták a szövetséget. Most azonban jelentős változás történt a jogszabályokban: a támogatás nem jár együtt személyi jövedelemadó ill. adóalap csökkentő lehetőséggel, így a támogatásról igazolást sem kell adni.

Támogatóink jelentős része eddig sem vette igénybe ezeket az adózási kedvezményeket, így bízunk benne, hogy a továbbiakban is számíthatunk adományaikra.

 

A Törzstámogatók három fokozata a következő:

- bronz fokozatú támogató, aki legalább 8 000.- Ft-ot fizet be. 

- ezüst fokozatú támogató, aki legalább 12 000.- Ft-ot fizet be. 

- arany fokozatú támogató, aki legalább 20 000.- Ft-ot fizet be. Támogatóinktól nem csak pénzt kérünk, hanem tanácsaikra, javaslataikra is igényt tartunk. Szeretnénk, ha az évről-évre egyre erősödő Törzstámogatói kör a budapesti tájfutósport igazi támasza lenne, az a biztos bázis, akikre mindig támaszkodhatunk.

Valamennyi támogatónknak tiszteletpéldányt küldünk a szövetség Tájoló című lapjából, ezen felül az Ezüstfokozatú támogatókat a Budapest normáltávú egyéni bajnokságára, az Aranyfokozatú támogatókat pedig valamennyi Budapest bajnoki fordulóra meghívja a szövetség.

A remélt támogatást az Őszi Spartacus kupán vagy aTájoló novemberi (10/8.) számához mellékelt csekken vagy átutalással lehet fizetni. A régi OTP-s BTFSZ csekkek nem használhatók.

Minden eddigi és új törzstámogatónknak köszönjük az anyagi segítséget.

BTFSZ Elnöksége



Tájoló előfizetés

A hétvégi Őszi Spartacus kupán a jövő évi Tájoló is előfizethető. Az éves előfizetési díj: 5000 Ft.

Szerkesztőség

 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101103/4b48e04a/attachment-0001.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról