[Tajfutas] Élő közvetítés a versenyekről

Szakál Péter Szakal.Peter at posta.hu
2010. Jún. 9., Sze, 13:19:32 CEST


Szia !

Janó egyszer csinálj végig egy nagyobb versenyt (3-400 fő) úgy, hogy SI bonyolítóként ott vagy végig.
Felügyeled a kiolvasást, a szpíker programot, a routert, javítod a nevezési bibiket, rajtszámokat, neveket, és eredményt produkálsz... Na ha emellett még van időd bizgerálni egy weblapot online eredményközléssel...
Ehhez plusz laptop, plusz ember, mobilnet, weboldal....had ne soroljam... egy kicsit távol van még tőlünk ez.

Egy dolgot megígérhetek, hogy majd a Kalocsa kupán megpróbáljuk ezt a www.kal.maras.hu<http://www.kal.maras.hu/> oldalon, feltéve ha lesz mobilnetünk éppen.

Szaki


________________________________
From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Kelemen János (netquick)
Sent: Wednesday, June 09, 2010 1:09 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: [Tajfutas] Élő közvetítés a versenyekről

Sziasztok,
Pár hete felvetettem egy versenyszabályzati pont megváltoztatását. Lehetőleg éljünk a helyszíni közvetítés (eredmény) lehetőségével. Online.
Megtekintésre ajánlom az alábbi linken folytatott nemzetközi csetelést, amit az EOC kicsit gyengusra sikeredett élő közvetítései váltottak ki a nagyérdeműből.
http://news.worldofo.com/2010/06/07/eoc-2010-comment/
Ami nekem kicsiben, az nekik nagyban jelent problémát, vagy megoldásra váró feladatokat.
Janó

________________________________
Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100609/362f0363/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról