[Hallgato] gyakornoki lehetőség

MÁRKI Zsolt (BKK) Zsolt.Marki at bkk.hu
2023. Ápr. 25., K, 16:26:00 CEST


Kedves Kolléga!

Legyél csapatunk tagja, és alakítsuk együtt Budapest közlekedését!

Tanulmányaid mellett nálunk hosszú távra szóló szakmai tapasztalatokat szerezhetsz, és kiváló szakemberek támogatásával alapozhatod meg karrieredet legyen szó utastájékoztatásról (vagyis sok térképi ábrázolásról) közlekedéstervezésről, közlekedésszervezésről vagy egy nagyvállalat más szakmai területeiről.

Ha szeretnél fejlődni, elméleti ismereteid mellett gyakorlati tudást szerezni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak! Téged várunk, ha nappali tagozaton tanulsz, és hetente legalább 20 óra munkavégzést tudsz vállalni.
Akár tanulmányaidban, akár szakdolgozatod elkészítéséhez egyaránt számíthatsz segítségünkre.

Jelentkezni a https://bkk.karrierportal.hu/allas/gyakornok-kozlekedesszakmai-teruletre-850 oldalon tudsz, április 25-e 16 óráig.

zs

Márki Zsolt
utastájékoztatás vezető
Utastájékoztatás
Budapesti Közlekedési Központ

+36 30 774 1229
zsolt.marki at bkk.hu<mailto:zsolt.marki at bkk.hu>

BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt.
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.
Cégjegyzékszám: 01-10-046840
Fax: +36 30 774 1001
www.bkk.hu<http://www.bkk.hu/>


________________________________
Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20230425/152b0eac/attachment.html>


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról