[Hallgato] Nyari szakmai munkalehetoseg

Kovács Béla climbela at map.elte.hu
2022. Május. 19., Cs, 13:45:51 CEST


Kedves Érintettek, (vagyis akik már/még/"már épp nem" hallgatónk!

Egy jövő szeptemberi határidejű feladatra - projektmunkához keresnek (főleg) hallgatói státuszban lévő (és inkább felsőbb éves, terepi felmérésekben már járatos) bsc vagy msc esetleg phd hallgatókat, illetve olyanokat akik nemrég végeztek, de még lenne szabad kapacitásuk heti 2 vagy több napos elfoglaltságra. 

A munka jellege: mérőcsapatokban (1-2-4 fős) terepi GNSS/RTK mérések: a többezer km száraz árok(Magyarország egész területén bárhol), időszakos vízfolyás, (ár)vízvédelmi csatorna keresztszelvényeinek felvételezése, vízgazdálkodási tereptárgyak (pl. vízmű, gát, híd, áteresz stb.) térbeli, geometriai felmérése, állapotfelvétele stb.)

A terepi munkához az eszközök (GNSS RTK műszerek, távmérők, terepre alkalmas gépkocsi, csónak/nyakig érő gumicsizma - ami a mindennapos mérések alapfelszerelése lesz :-) stb. biztosítottak, tehát főleg az emberi erőforrás kell (persze a jogsi sem hátrány).

A feladat párhuzamosan, és/vagy a fentiek mellett/helyett kiegészül lidar/légifelvételek, lézerszkennelt adatok (irodai) kiértékelésével is (ami akár otthonról, kötegelten is végezhető.
Vmilyen szintű teljesítménybér orientált a feladat, aki csatlakozna, annak az első pár napos/hetes felkészítését követően kb. 1 éven keresztül, heti min. 2 napos elfoglaltságot jelentene (az egyetemi órák mellé talán gond nélkül vállalható) a terepi munka, vagy ha az irodai adatfeldolgozásra jelentkezne valaki, az "maga gazdálkodhatna" az idejével, a teljesítéseket követően, azok ellenőrzése után történne a kifizetés ~havi rendszerességgel. 
Lehet, hogy ösztöndíj formában, de az is lehet, hogy megbízásos formában. Itt még csapataink harcban állnak...

Akinek felkeltette az érdeklődését a fenti munkalehetőség, az válaszlevélben írja meg főbb adatait hétfő délig (2022.05.23), egy nagyon rövid CV-t (pár sorban), állandó/ideiglenes lakhely, de pontos cím nem kell), mindenféle elérhetőségét  esetleges munkatapasztalatát a fent említett témában (pl. a Geoadat-os nyári munkák, a terepgyakorlatok sikeres teljesítése, a geodézia/távérzékelési órákon a jó teljesítés nagyon jó ajánló lehet). Az egész kb. egy A4-es oldalon férjen el.

A beérkezett érdeklődők adatát továbbítom az érintett cégnek, és vsz. már a  közeljövőben (~jövő héten) tartanának egy részletes tájékoztatót ez Intézetünkben az érdeklődőknek/kiválasztottaknak.

KB

ps. A "munkatapasztalat" nem elvárás, csak előnyt jelenthet!
ps2. A bérezés nagyságrendben a liftekben pár nap óta látható Bosch ösztöndíj környékén lenne, de teljesítménybérezési jellege miatt akár felette is.

Dr. Kovács Béla
  adjunktus
-----------------------------------------------------------------------------
Eötvös Loránd Tudományegyetem -IK- Térképtudományi és Geoinformatikai Intézet
H-1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a
Tel:+36-1-3722975, Fax:+36-1-3722951                   http://lazarus.elte.hu
-----------------------------------------------------------------------------




További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról