[Hallgato] MSc I Topográfia

Buga László buga at map.elte.hu
2020. Már. 12., Cs, 09:29:25 CET


MSc I éves térképész hallgatók figyelmébe!
Tisztelt Hallgatók!
1. A Topográfia tárgyban beadandó két feladat (szintvonal-szerkesztés és térképfelújítás) anyagait a Mercator K-meghajtóján a Topográfia_MscI könyvtárban találják. A feladatok részletes leírását az ugyan itt található Topográfiai feladatok leírása 2020.docx fájlban olvashatják. Bármilyen kérdésük van a beadandó feladatokkal kapcsolatban e-mailben állok rendelkezésre.

2. A járványügyi helyzet miatt elrendelt távoktatás keretében a Topográfia tantárgyhoz rendelkezésre bocsátottam az előadások diáit és a tananyagot is a Mercator K-meghajtó Topográfia_MScI könyvtárban.

3. Az egyes előadásokhoz kapcsolódó anyagokat hetente küldött üzenetben pontosan megadom. A március 12-i előadás diái a 5_domborzat.pdf fájlban találhatók. A hozzájuk tartozó ismeretanyag a K meghajtó jelzett könyvtárában a 2020_topográfia_vizsgára alkönyvtáron belül a Topográfia tananyag/Topografia_MG_2010 alkönyvtárban a TOPO4LJP Domborzattan I és TOPO5LJP Domborzattan II pdf fájlok valamint a Kállai_topográfia alkönyvtárban a Domborzat-Kállai.pdf fájlban található.
Az anyaggal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak hozzám bizalommal e-mailben vagy telefonon. (A telefonszámom az első előadás bevezető diáján megtalálható.)

4. A Topográfia tantárgyhoz kapcsolódó, a Mercator K-meghajtóján elérhető anyagokat (a beadandó feladatok anyagait valamint az előadásokat és a tananyagot) megosztottam a Google-fiókom G-Drive-ján is. Ennek eléréséhez másolják be a következő címet a böngészőjükbe:
https://drive.google.com/open?id=1TwVs6GbjfclZ9eWaxHGwteynssF7nsH1

5. Kérem szépem visszaigazolni ennek az üzenetnek az elolvasását és a jelzett anyagok problémamentes elérését. Bármilyen gond, bonyodalom esetén állok rendelkezésre.
Üdvözlettel,
Buga László
--
Open WebMail Project (http://openwebmail.org)




More information about the Hallgato mailing list