[Hallgato] záróvizsga

Zentai Laszlo lzentai at caesar.elte.hu
2013. Már. 14., Cs, 20:34:38 CET


Tisztelt Hallgatók!

A nyári záróvizsgák időpontjainak meghatározásához szeretnénk felmérni, hogy kik azok az alapszakos, mesterszakos, vagy még az 5 éves képzésben végzés előtt álló hallgatók, akik most a nyári időszakban szeretnék megvédeni szakdolgozatukat, diplomamunkájukat.
Kérem minden végzés előtt álló aktív és esetleg korábban már ide eljutott, de jelenleg passzív státuszú hallgató e-mailben jelezze III. 22-ig Horváth Ildikónak (ildi at map.elte.hu), hogy vele kapcsolatban mire számíthatunk, kíván-e most záróvizsgázni. Ennek függvényében határoznánk meg a folyamathoz kapcsolódó határidőket, időpontokat.
Különösen fontos, hogy a korábban a tanulmányaikat már befejezett hallgatók jelezzék, ha esetleg a korábban leadotthoz képest más témában szeretnének dolgozatot benyújtani (amennyiben erre a vonatkozó szabályzat lehetőséget ad), netán a témavezető személye változott meg a TO-n korábban bejelentetthez képest. Több olyan szakdolgozat is beadásra került az elmúlt években, amit a szerző még nem védett meg. Ha a visszalépés az utolsó pillanatban született meg, akkor ezeket a dolgozatokat le is osztályoztuk. Ha egy dolgozattal már rendelkező hallgató új művet szeretne készíteni, erre is van lehetősége, de ebben az esetben természetesen rá is az új dolgozatokra vonatkozó határidők lesznek irányadók.
A várható időpontokról, ütemtervről ld. tájékoztatásul a tavalyi hasonló bejegyzést: http://lazarus.elte.hu/lists/hallgato/2012-March/002596.html
A 2013-as időpontokat a beérkező visszajelzések után tudjuk meghatározni.

Kérem, hogy bármilyen kapcsolódó kérdéssel időben keressék a témavezetőjüket, vagy akár közvetlenül engem.

Üdvözlettel:

Zentai László térképész, tanszékvezető egyetemi tanár
ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A
Tel: 2090555/6723, 3722975, fax: 3722951 - http://lazarus.elte.hu
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20130314/4d7fdf47/attachment.html>


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról