[Hallgato] Nemzeti Kiválóság Program - Ösztöndíjfelhívások mester szakos, és doktorandusz hallgatók számára

Zentai Laszlo lzentai at caesar.elte.hu
2012. Okt. 12., P, 16:54:42 CEST


Tisztelt Hallgatók!


Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal a Társadalmi Megújulás Operatív Program részeként megvalósuló Nemzeti Kiválóság Programban ösztöndíj pályázati felhívásokat jelentett meg mester szakos (Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj) és doktorandusz-hallgatók (Apáczai Csere János Doktorandusz Ösztöndíj) számára. Részletes információ az alábbi címen található: http://kih.gov.hu/nyitolap/-/asset_publisher/4frusdbuyVxX/content/kutatoi-osztondij-felhivasok-jelentek-meg-hallgatok-es-doktoranduszok szamara?redirect=http%3A%2F%2Fkih.gov.hu%2Fnyitolap%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_4frusdbuyVxX%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_count%3D1



A pályázatot és annak összes mellékletét magyar nyelven kell benyújtani. A pályázatot az informatikai rendszerben kell feltölteni, annak véglegesítésével a pályázat beadottnak minősül. A véglegesítésnek 2012. november 5. 17:00-ig kell megtörténnie, a határidő lejártával a rendszer azt nem engedélyezi. A pályázat benyújtása az informatikai rendszerben 2012. október 15-től lehetséges. Az informatikai rendszer a www.nemzetikivalosag.hu címen érhető el.

A pályázati útmutató szerint a pályázónak igazolnia kell, hogy egy hazai felsőoktatási intézménnyel hallgatói/doktorandusz hallgatói jogviszonyban áll. Erre vonatkozóan a kitöltött és a felsőoktatási intézmény vezetője (vagy az általa aláírási jogosultsággal meghatalmazott személy) által aláírt befogadó nyilatkozatot elektronikus formában – szkennelve – csatolni kell az ösztöndíj pályázathoz. 

Az egyetem főtitkárának állásfoglalása alapján a hallgatói/doktorandusz hallgatói jogviszony igazolást az érintett kar állítja ki, a cégszerű aláíróhelyre a dékán, illetve dékánhelyettes, valamint a kari gazdasági vezető aláírása szükséges.

Az egyszerűség kedvéért javaslom, hogy a pályázók a kari aláíratást a tanszéki titkárságon keresztül kérjék. 



Üdvözlettel:



Zentai László térképész, tanszékvezető egyetemi tanár
ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A
Tel: 2090555/6723, 3722975, fax: 3722951 - http://lazarus.elte.hu

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20121012/878edcaf/attachment.html>


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról