[Hallgato] 2011-es TDK Házi Konferencia

Jesus Reyes jesus at ludens.elte.hu
2011. Okt. 19., Sze, 13:23:13 CEST


Kedves hallgatók! 

Idén is tervezzük a Tudományos Diákköri (TDK) Házi Konferencia megtartását a tanszéken, ennek időpontja 2011. december 16-án (péntek),délelőtt 10:00-kor. 

A konferenciára jelentkezhetnek azok a 3. éves BSc és térképész MSc hallgatók, akik a térképtudomány és a geoinformatika bármelyik témájában kutató munkát végeznek/végeztek. Témától függően választani kell egy konzulenst a tanszék oktatói közül, aki a hallgatót segíti a kutatás során. 

A munka eredményeit dolgozat formájában kell közölni. November 7 és November 14 között a jelentkezési lap kitöltésével és egy kivonat beadásával lehet jelentkezni a házi konferenciára (a digitális formátumú jelentkezési lapot Jesús Reyestől lehet kérni a 7.78-as szobában).  A teljes dolgozatot egy nyomtatott példányban és digitálisan legkésőbb december 12-én (hétfő) délután 14:00 óráig Jesús Reyes Nunez TDK felelősnek a 7.78-as szobában. 

Tavaly védett BSc szakdolgozatokkal is lehet jelentkezni. Ennek egyetlen feltétele, hogy a szakdolgozatban elért eredményt ki kell egészíteni vagy továbbfejleszteni újabb kutatással, illetve új eredménnyel. 

Most készülő BSc szakdolgozattal is lehetséges jelentkezni, pl. egy elért részeredménnyel, ha a konzulens is hozzájárul. 

A konferencián kiemelkedő munkák indulhatnak az Országos TDK Konferencián.Üdvözlettel, 

Jesus Reyes
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20111019/d679ba76/attachment.htm>


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról