[Hallgato] Fw: Fwd: A legjobb geoinfo rmációs (GIS) fejlesztési és alkalmazási ötleteke t keresi az ESRI M agyarország Kft - www.esrihu.hu/diakpalyzat

Strommer Domonkos strommerd at map.elte.hu
2011. Ápr. 27., Sze, 17:18:57 CEST


Ezt az emailt ma kaptam az esri-től.

Hátha érdekel valakit!

SD

---------- Forwarded message ----------
From: Ágnes Kis <Agnes.Kis at esrihu.hu>
Date: 2011/4/27
Subject: A legjobb geoinformációs (GIS) fejlesztési és alkalmazási ötleteket keresi az ESRI Magyarország Kft - www.esrihu.hu/diakpalyzat
To: marketing <marketing at esrihu.hu>

 

 

 Innovatív térinformatikai fejlesztések címmel, a legjobb geoinformációs (GIS) fejlesztési és alkalmazási ötleteket keresi az ESRI Magyarország Kft!

 

 Napjainkra a földrajzi információs rendszerek, az iparág robbanásszerű fejlődésnek köszönhetően, elengedhetetlen részévé váltak hétköznapi életünknek. Látható, hogy egyre olyan megoldások születnek, melyek mind gazdasági mind pedig társadalmi értelemben véve is nagy hasznossággal bírnak. Az innovációs potenciál ezen a szakterületen óriási jelentőséggel bír a jövőre nézve.

Az ESRI Magyarország Kft. pályázatot hirdet egyetemistáknak és főiskolásoknak, hogy megmutathassák kreativitásukat és tehetségüket illetve lehetőséget kapjanak ötleteik kidolgozására! Azokat a fiatalokat keressük, akik térinformatikai vagy szorosan kapcsolódó információ-technológiai területen megvalósítható fejlesztési ötlettel, befejezett vagy részben kész alkalmazással rendelkeznek.

A pályázat céljai

Lehetőséget kínálni a megmérettetésre a felsőoktatásban tanuló tehetséges diákoknak, illetve esélyt adni számukra ötleteik kidolgozására és piaci bevezetésére. Mindezek által a fiatalok innovációs tehetségének bemutatása, illetve a geoinformatika sokszínű felhasználási lehetőségeinek megismertetése.

Témakörök

1.    Mobile GIS - Helyzetalapú szolgáltatások

Senso GIS - Távérzékelési módszerek és alkalmazásokAgri GIS - Mezőgazdasági és tájvizsgálati módszertanokAqua GIS - Vízügyi GIS technológiákEnviro GIS - Természet- és környezetvédelmi informatikai rendszerek kialakításaBusiness GIS - Ötletek az üzleti folyamatok térinformatikai támogatásáraWorld GIS - Egyéb, a fenti területekhez be nem sorolható ötletek

A versenyben részt vehet

A versenyre kötöttség nélkül bármilyen érdekes, hasznos fejlesztési, pályázati ötlettel pályázhatnak az ország bármely oktatási intézményének tanulói. A megvalósítható innovációs és pályázati ötleteket, üzleti fejlesztésekkel kapcsolatos terveket vagy akár kész alkalmazásokat is várjuk!

Eredményhirdetés

A nyertes pályázók lehetőséget kapnak, hogy ismertessék pályamunkájukat a nemzetközi GDi Fórum - ESRI Magyarország Felhasználói Konferencián, 2011. október 6-7-én.

 Jelentkezés itt!

 

Határidő: 2011. május 31.

Díjazás

A beadott pályaművek értékelését az ESRI Magyarország Kft. által delegált szakértőkből álló, e célra létrehozott bizottsága állapítja meg:

I. díj  100.000 Ft, illetve lehetőség az ötlet kidolgozására, piaci bevezetésére 
 II. díj  80.000 Ft 
 III. díj  50.000 Ft

 

Továbbá az 50 legjobb pályázó részvételt nyer a nemzetközi GDi Fórum - ESRI Magyarország Felhasználói Konferenciára!

 

A pályázattal kapcsolatban az érdeklődők további felvilágosítást kaphatnak:

diakpalyazat at esrihu.hu

 

Pályázati információ letöltése (pdf)

 

  ESRI Hungary / GISDATA Hungary Ltd.

Tel:  (+361)  428-8040   Fax:(+361)428-8042  

Email: esrihu at esrihu.hu Web: www.esrihu.hu    

Globe 13 Center H-1139 Budapest, Teve utca 1/A-C.

------- End of Forwarded Message -------

 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20110427/7474072a/attachment-0001.htm>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ESRIHU_diakpalyazat_2011.pdf
Type: application/pdf
Size: 226948 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20110427/7474072a/attachment-0001.pdf>


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról