[Hallgato] TDK Házi Konferencia a Térképtud. és Geoinf. Tanszéken

Jesus Reyes jesus at ludens.elte.hu
2010. Sze. 21., K, 10:55:12 CEST


Kedves hallgatók! 

Idén is tervezzük a Tudományos Diákköri (TDK) Házi Konferencia megtartását a tanszéken, ennek időpontja 2009. december 10-én (csütörtök),délelőtt 10:00-kor. 

A konferenciára jelentkezhetnek azok a 3. éves BSc és térképész MSc hallgatók, akik a térképtudomány és a geoinformatika bármelyik témájában kutató munkát végeznek/végeztek. Témától függően választani kell egy konzulenst a tanszék oktatói közül, aki a hallgatót segíti a kutatás során. 

A munka eredményeit dolgozat formájában kell közölni. November 12-ig a jelentkezési lap kitöltésével és egy kivonat beadásával lehet jelentkezni a házi konferenciára.  A teljes dolgozatot egy nyomtatott példányban és digitálisan legkésőbb december 7-én (kedd) délután 4 óráig Jesús Reyes Nunez TDK felelősnek a 7.78-as szobában. 

Tavaly védett BSc szakdolgozatokkal is lehet jelentkezni. Ennek egyetlen feltétele, hogy a szakdolgozatban elért eredményt ki kell egészíteni vagy továbbfejleszteni újabb kutatással, illetve új eredménnyel. 

Most készülő BSc szakdolgozattal is lehetséges jelentkezni, pl. egy elért részeredménnyel, ha a konzulens is hozzájárul. 

A konferencián kiemelkedő munkák indulhatnak az Országos TDK Konferencián (2011-ben).



Üdvözlettel, 

Jesus Reyes
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20100921/00522dfd/attachment.htm>


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról