Első ELTE Egyetemi Napok

Toplak József kektura at freemail.hu
2007. Sze. 17., H, 18:48:05 CEST


Kedves Hallgatók!

Mielőtt még végképp belelendülne mindenki az előttünk álló félév megpróbáltatásaiba, addig is itt egy utolsó, ám annál nagyobb szabású egyetemi rendezvény, ami még a nyarat idézi:

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat e hét kedd-szerda-csütörtöki napokon (szept. 18-20.) rendezi meg az Első ELTE Egyetemi Napokat, amely a korábbi Lágymányosi Utcabálból nőtte ki magát. Helyszíne a Kőrösi Csoma Sándor Kollégium (Budaörsi úti).

Infók itt:
http://fesztival.elte.hu/

A koncertek 3 teremben naponta kb. 20-21 órától kezdődnek, de minden nap 13 órától civil, sport és egyéb szórakoztató programok várják az érdeklődőket (vadászgörény bemutató, dumaszínház, ELTE Környezettudományi Klub, Antal Imre humorest, harcművészeti sportok bemutatója, pókerezés Korda Györggyel, stb stb) .

A keddi sportprogram részeként az ELTE Karok HÖK-jei között focikupa kerül lebonyolításra, ahol az IK HÖK 14.10 órától lép pályára először, ellenfél a BTK HÖK lesz. Lehet jönni szurkolni, ugyanis Somoskői kollegával mi térképészek is szerepet vállaltunk a zömmel programozók alkotta csapatban :)
Későbbi ellenfeleink még a csoportban a PPK HÖK és a TÓFK HÖK lesz. A kötelezőnek tűnő továbbjutás esetén várhatjuk a másik - szerintem nehezebb - ágról valószínűleg az ÁJK HÖK-öt vagy  a TTK HÖK-öt.

Jó szórakozást mindenkinek a programokhoz!

Toplak József

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20070917/534b6c80/attachment.htm 


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról