kollégiumi felvételi

Toplak József kektura at freemail.hu
2007. Ápr. 11., Sze, 15:56:20 CEST


Kedves Érintettek!

Remélhetőleg a tavaszi szünet és az azt megelőző Budaörsi Napok ellenére senki sem feledkezett meg az azzal egyidőben indult 2007/2008-as kollégiumi felvételiről!

Ne hagyjátok az igazolásokat az utolsó pillanatra!

Joe


  Kedves Hallgatók

  

  

  Az Eötvös Loránd Tudományegyetem kollégiumaiba 2007. március 26-án 18 órától lehet jelentkezni. A felvételi kérelmek beadási határideje 2007. április 20. 18 óra. A felvételi kérelmeket elektronikus úton a https://kollegium.elte.hu címen lehet benyújtani. Az eljárás eredményéről minden pályázót e-mailben értesítünk 2007. május 18-tól. 

  A jelentkezés megkezdéséhez szükséges egy azonosító és egy jelszó. Az azonosító: az ETR-ben is használatos Egységes Hallgatói Azonosító (EHA). 

  A jelszót az ETR-be belépve az "Információ" menüpontcsoportban levő "Dinamikus listák" menüpont alatt található "Kollégiumi rendszer jelszava" linkre kattintással tudhatjátok meg, amennyiben az elmúlt időszak alatt nem változtattátok meg azt.
 Figyelem, tehát nem az ETR-s jelszót kell használni!

  

  A jelentkezési űrlap kitöltése után a kérelmező megkapja a csatolandó igazolások listáját. Az igazolásokat elektronikus úton kell csatolni, tehát szkennerrel vagy digitális fényképezővel digitalizálni kell, majd az adott képfájlt az â01EIgazolásokâ01D menüpontban fel kell tölteni. 

  Az igazolásokat ezen felül faxon is el lehet küldeni a 06 1 460-4450-es fax-számra. Az így beérkezett igazolások feldolgozásra kerülnek, amelynek megtörténtéről e-mailben értesítést kap a jelentkező. Ezután csatolni kell őket a kérelemhez, ami annyit tesz, hogy újra meg kell nyitni a felvételi kérelmet, és a listából párosítani az igazolásokat. Kérjük, hogy ellenőrizzétek le, hogy a digitalizált dokumentumok olvashatóak-e. A jelentkezés csak így érvényes! Célszerű ezért az egyes igazolásokat külön-külön faxolni. A szkenneléshez és a fényképezéshez minden kollégiumban segítséget nyújtanak a kollégiumi diákbizottságok. 

  FIGYELEM!!! A kollégiumi diákbizottságok a felvételi eljárás során szúrópróbaszerűen bekérhetik az eredeti igazolásokat is !

  Az esetleges elutasító döntés ellen 2007. június 4-ig lehet írásban fellebbezni. A fellebbezési kérelmet a Hallgatói Jogorvoslati Bizottság elnökének, Dr. Rónai Zoltának, az Egyetem főtitkárának kell címezni. A fellebbezéshez saját névre megcímzett és felbélyegzett borítékot kell csatolni. A fellebbezések eredményéről a kérelmezők írásban értesülnek. Fellebbezési kérelmeket kizárólag az eljárással kapcsolatban támasztott kifogások alapján lehet benyújtani (pl. a Felvételi Bizottság nem vette figyelembe valamelyik igazolást).

  

  Bővebb információval a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat (KolHÖK) elnöke (e-mail címe: kore at vezer.elte.hu, fogadóórája: keddenként 16:00-18:00, az EHÖK irodában (Budapest, Gerlóczy utca 11), illetve az adott kollégium diákbizottságának elnöke szolgál.

  

  Amenyiben az internetes rendszer működésével kapcsolatban kérdésed van, írd meg a segitseg at kollegium.elte.hu. címre, 24 órán belül válaszolunk.

  

  Budapest, 2007. március 25.

  Baráti üdvözlettel:

  Kóré András

  ELTE KolHÖK elnök

  

  
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20070411/71fd421e/attachment.htm 


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról