Magyar Térképbarátok Társulata előadásai

2002. márciusi programok


Márciusban is több rendezvény megtekintését ajánljuk:

2002. március 20-án (szerdán) 15 órakor:
Kisari Balla György: Karlsruhei térképek a török háborúk korából c. könyvének szakmai bemutatója lesz a Hadtörténelmi Intézet (Budapest, I. Kapisztrán tér 2-4.) Tóth Ágoston termében. Dr. Holló József főigazgató bevezetője után Dr. Jankó Annamária, a Hadtörténelmi Térképtár vezetője mutatja be a szerzőt, majd a szerző beszámol a karlsruhei térképek 33 éve tartó kutatásáról. Ezután a szerző dedikálja könyvét.
A Tavaszi Fesztivál keretében rendezendő könyvbemutatóra szeretettel várjuk a Társulat tagjait is.


2002. március 22-én (pénteken) 15 órakor:
A Szép magyar térkép pályázat eredményhirdetése, díjátadás és kiállítás-megnyitó az Országos Széchényi Könyvtár előadótermében.


2002. március 22-én (pénteken) 16-20 óra között:
A térképbarátok, térképészek, térképkereskedők immár hagyományos Térképes találkozóját az Országos Széchényi Könyvtár VI. emeleti Átriumában (a Térképtár előtt) rendezik meg. A találkozóra mindenkit szeretettel várunk. A térképes összejövetel ideje alatt a fenti kiállításon kívül az OSZK Térképtára is megtekinthető lesz. A szolid büfé "mennyiségének" biztosítása érdekében kérjük, hogy részvételi szándékukról (az alább megadott címen postán, faxon, vagy e-mailben) előzetesen tájékoztassák a rendező
Szarvas András Térképészeti Ügynökséget.
1149 Budapest, Répássy u. 2. IV. 27.
Tel/Fax: 221 68 30, 363 06 72
E-mail: szarvas.andras@mail.datanet.hu


Vissza az előadásokhoz