Bevezető


Köszöntünk mindenkit az ELTE Térképtudományi és Geoinformatika Intézet weboldalain!

1. Ezt a szervert térképészek üzemeltetik, ill. szerkesztik - nincs a tanszéken egyetlen számítógépes végzettségű ember sem.
Kérjük, eszerint ítéljék meg kisebb botlásainkat!

2. Ahogy egyre nőtt a www oldalaink száma, egyre inkább úgy éreztük, hogy a www oldalainkon található információk a mi számunkra legalább olyan fontosak, mint amennyire fontos számunkra ezek bemutatkozó, információközlő szerepe.
Egyfajta (remélhetőleg folyamatos) digitális krónikánk lesz ez
.

3. WWW oldalainkon igen sok fénykép található. Szinte minden esetben igyekeztünk a képek méretét úgy optimalizálni, hogy a képernyőn még élvezhetők legyenek, de még lassú internetkapcsolat esetén is viszonylag gyorsan letölthetők legyenek (ez főleg a kezdeti időszakban, a kilencvenes években volt lényeges).

4. Sajnos ez a szerver mind szerkesztési, mind ellenőrzési szempontból egyszemélyesnek tekinthető. Így az elkövetett hibák esetenként csak hosszú idő múlva derülnek ki. Várom a visszajelzéseket, javításokat!
Valószínűleg sem időm, sem energiám nem lesz arra, hogy a webinformációk megjelenítését mindig a legfrissebb design lehetőségekhez igazítsam.Vissza a Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék kezdőlapjára!